Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Nálam a hétvége nemzetisége a német volt
5 vereségem is némettől volt.
17-7ben hagytam abba. A 2 DNF iszonyatosan elvette a kedvem+utána még tizikkel is kikaptam egyszer
Rámehettem volna a G1-re de semmi kedvem nem volt emiatt korán kelni vagy tovább fenn maradni.Neymar jó(24 gól 21 gólpassz 24 meccsen)
Mbappe kiváló(30 gól 12 gólpassz 24 meccsen)
Mane elmegy kategória 8 gól 8 gólpasszal a 24 meccsen. Rashford meg egyre gyengébb 5 gól 6 gólpasszal.Kiraktam Depayt és 50. perc környékén mindig behoztam Rasi helyére. 4 meccsen 4 gól. Kár, hogy értelmes linket nem tudok adni neki
Innentől a nagyobb packokat lehet elfogom rakni TOTY-ra és csak a 20k alattiakat nyitogatom ki. Jelenleg kong az ürességtől a klub és holnap UCL Marque ugye szóval nem tudom az is miből lesz kirakva....
Lehetne már valami jelzés storeban, hogy melyik untrade és melyik eladható pack.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topik
- Tőzsde és gazdaság
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs