Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Nálam a hétvége nemzetisége a német volt
5 vereségem is némettől volt.
17-7ben hagytam abba. A 2 DNF iszonyatosan elvette a kedvem+utána még tizikkel is kikaptam egyszer
Rámehettem volna a G1-re de semmi kedvem nem volt emiatt korán kelni vagy tovább fenn maradni.Neymar jó(24 gól 21 gólpassz 24 meccsen)
Mbappe kiváló(30 gól 12 gólpassz 24 meccsen)
Mane elmegy kategória 8 gól 8 gólpasszal a 24 meccsen. Rashford meg egyre gyengébb 5 gól 6 gólpasszal.Kiraktam Depayt és 50. perc környékén mindig behoztam Rasi helyére. 4 meccsen 4 gól. Kár, hogy értelmes linket nem tudok adni neki
Innentől a nagyobb packokat lehet elfogom rakni TOTY-ra és csak a 20k alattiakat nyitogatom ki. Jelenleg kong az ürességtől a klub és holnap UCL Marque ugye szóval nem tudom az is miből lesz kirakva....
Lehetne már valami jelzés storeban, hogy melyik untrade és melyik eladható pack.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
5 vereségem is némettől volt.