Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
Hát nekem elég felemás. Nagyon sok rq volt akár egy gólnál is. Volt baxó csapat de annyira nem jó. Baxó csapat aki leszopatott... Meg ahol neki minden is nekem meg 99-es passz egy se sikerült de ez van sajnos már kiabáltam pedig pont nem ezt akartam.
Gold megvan maradt 7 meccs hát mára elegem lett. Talán ha reggel felkelek korábban megpróbálom még vagy este..de semmi értelme két pick megvan az hogy milyen nem érdekel. Top csapatom van komolyan cserélni nincs szívem senkit...
Azt se mondom hogy ugyanott tartok mert azért a gold simábban megvan mint korábban. Persze lehet nem a csapat miatt de sztem se balfaxok maradtak a wlen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt se mondom hogy ugyanott tartok mert azért a gold simábban megvan mint korábban. Persze lehet nem a csapat miatt de sztem se balfaxok maradtak a wlen..