- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én nem tudom miért, de valahogy Debrecenben eszméletlen jó a net. Sose felejtem el Fall Guysba, hogy haverom mögöttem fut, egy karakternyi távolsággal és én nem értem be a célvonalba, ő igen. Miközben mögöttem volt. Meg egyszer csak nézem... ha a labdát megüti a karakterével, legalább másfélszer nagyobbat pattan. Rám meg akármit csinálok alig reagál.
Fifáról ezek után ne is beszéljünk, nyilván sokkal jobban tud úgy játszani, ha ilyen nete van.
Ekkora drasztikus különbségek vannak. Attól függ a teljesítményed, hogy honnan játszol és mivel, szóval a multiplayer nálam emiatt kezd kihalóban lenni, mert ez kb olyan, mintha csalók ellen játszanék.
-
sz_abika
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én a fix 26-28ból költöztem a 42-52es zónába. Olyan mintha a Mortal Kombat esten neked kellene a mogyóró és chipstől ragadó gombos, kutya által megrágott gombával fatalityket kirakni, míg haverod még csak a csomagból se szedte ki az ő kontrollerét. Oltári más a játékmenet, nem tudom hogy megszokjam, vagy elszökjek-e inkább..
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam konstans 22-24 ping 1000-s nettel (kábelen csatlkoztatva), de akkor is random delayes. Van, hogy meccs elején jó, majd egyszer csak már delayes, de lagot nem jelez. Ha a meccs elején 28, vagy 30 pinget jelez, a visszaszámlálás 5. másodpercében visszaugrik 22-26 közé. Ilyenkor általában olasz/török ellenfelem van… 2 ms ping eltérés esetén is iszonyat kontraszt tud lenni, hiába 5 csík… egyszerűen nincs következetesség, érzésre a vidéki telekomos 300-as nettel wifin se éreztem rosszabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest