Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen Kristóf
CR-T!! Hát azt mondtad őt fogod húzni erre most szivatsz ezekkel a jóslatokkal? Úgy voltam vele ha már én nem húzok CR-t legalább te.
Leültem egy reggeli meccsre gondolván a mostani mérlegemmel nem lesz nehéz

Aha...
Gyerek olyan 90 perces pressuret tolt rám, hogy csak pislogtam.Az a vicc, hogy ha ezt kivennék(Ha kitudnák gondolom kivennék de mint látjuk inkompetensek
) akkor nem is lenne annyira szar ez a játék.
Jelenleg a játék élvezeti értékéből ez vesz el egyedül nálam. A nutmeges átbugolós dolgokat eltudom viselni mert az mindkét oldalra megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CR-T!! Hát azt mondtad őt fogod húzni erre most szivatsz ezekkel a jóslatokkal? Úgy voltam vele ha már én nem húzok CR-t legalább te.
Gyerek olyan 90 perces pressuret tolt rám, hogy csak pislogtam.Az a vicc, hogy ha ezt kivennék(Ha kitudnák gondolom kivennék de mint látjuk inkompetensek