Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
11 win behúzva, maradt még 10 meccs de inkább megállok szerintem.
Az EA kezdhetne már valamit a normális lap osztásokkal. Elszenvedtem egy olyan vereséget amitől kész lettem. Sokkal gyengébb ellenfél semmihez nem értett csak long ball egy emberrel elfutni és kész.
Védekezésben az aprítást viszont tökéletesre fejlesztette. Minden passzoló emberem lefaltolta, mindenkire becsúszott. 3 sérültem lett a meccsen. 30 szabadrúgásom volt. kapusa 16on kívül utolsó emberként felrúgott és lapot sem kapott. mindössze 3 sárgát gyűjtött be. Normál meccsen a fél csapatnak piros járt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gerner1
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs