- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
CR egy isten. Bánom, hogy nem vettem meg hamarabb. Viszont mióta itt van, Neymar meg Felix 4 méterről sem képesek kaput találni. Az első 2 wl meccsen 7 gólból 6-t ő lőtt. Nélküle kb. 0-2-be állnék 2-0 helyett

Tökéletesen bemutatja ez a helyzet is: [link] . Pedig a srác nem nagyon tudta hova váltson
Onnan tudom, hogy a játék éppen játszhatatlan, hogy a játékosaim felpöccintik a labdát labdalevétel előtt. Mint általános 3.-ban.Gomez még mindig jó védő de Akanjinál kategóriákkal rosszabb sajnos. Mondjuk Alissontól vártam egy kisebb ugrást Bürkihez képest de 2 év alatt nem sikerült egy értelmes kapust találnom aki tud védeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs