Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Itt valami árulás van.
SBC-hez muszáj volt megvenni David Nerest. Nélküle a keret 10 emberrel 91-es chemes volt (1 10-es, mindenki más 9-es). Megveszem. Ő egyedül 8-as, így csak 99 100 helyett a chem. Jó, akkor veszek rá LW-ből LM-re átalakítót. Megvettem, rámegyek, nem dobja fel azt, h át lehessen alakítani. Megveszem még 1x, plusz még az LM-LW modit is, biztos ami biztos. Rámegyek Neresre, és ugyanúgy nincs olyan opció. Reddit. Ott írják h FIFA 20-nál volt ilyen bug, ha kilépsz FUT-ból megoldódik. Kiléptem. Nem oldódott meg. Kiléptem a játékból, majd újra vissza. Ugyanúgy nincs ott a position modifier Neresnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
SBC-hez muszáj volt megvenni David Nerest. Nélküle a keret 10 emberrel 91-es chemes volt (1 10-es, mindenki más 9-es). Megveszem. Ő egyedül 8-as, így csak 99 100 helyett a chem. Jó, akkor veszek rá LW-ből LM-re átalakítót. Megvettem, rámegyek, nem dobja fel azt, h át lehessen alakítani. Megveszem még 1x, plusz még az LM-LW modit is, biztos ami biztos. Rámegyek Neresre, és ugyanúgy nincs olyan opció. Reddit. Ott írják h FIFA 20-nál volt ilyen bug, ha kilépsz FUT-ból megoldódik. Kiléptem. Nem oldódott meg. Kiléptem a játékból, majd újra vissza. Ugyanúgy nincs ott a position modifier Neresnél.