- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Fasz kivan. Azt hittem nem lehet már 50% alá esni winratioval, de sikerült. Mióta a sima gold csapattól megváltam, mindenféle flancos designokra, azóta elképesztően rosszul megy a game.
Eközben meg sorra jönnek az untrade lapok, amiket nem tudok beépíteni. A tegnapi nagy BF közepette egyik flash adott egy Kimmich+Dybala párost egy csomagban, amugy meg ilyen Acunaknak kellett örülni.Ez a merítés amúgy, nem tudom mit kéne csinálni. Rashford értelmezhetetlenül rossz középpályán és a szélen. Kantem eskü lassabb mindenki másénál. Jesus elkezdte mellérugdosgatni a ziccereket. Adama jópofa hogy gyors, de ha a labdába lábbal kell érnie, gyalázat. Neuer csak abból nem kap gólt, ha valaki a K üléssor mögé küldi a labdát.
Egyedül aki megéri az Koeman, nagyon kellemes meglepetés, főleg amennyiért hozzájutottam. Delaney ára sem véletlen hogy megint megindult 70 fölé, bár rengeteg tizenegyest hoz össze, de legalább a felét visszahozza szögleteknél fejjel.
Kispadot meg látjátok, a két CB-t leszámítva untrade mindenki. 4-1-2-1-2 megbukott, kevés ellenfél ellen jó csak, 4231 az alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Quad Core AMD Phenom II X4 965 Black Edition (HDZ965FBK4DGI) processzor
- !AKCIÓ! GAMER PC AMD Ryzen 7 5800X3D/ASUS TUF Gaming B550M-PLUS/RTX 3070Ti 8GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs