Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Legalább visszatértek ebbe a csodálatos játékba a flipper gólok. Annyira hiányzott az, hogy a félpályán belelépek 1 passzba ami csodálatos és varázslatos módon pont indítja az ellenfél csatárát. Aki valami csodálatosan tudja bebaszni gyengébb lábbal a felsőbe hiába húzom oda VDS-t.
De hálistennek nekem az összes indításom 1 méterre gurul el ami pont jó a védőjének +legalább azt a kretént is kivonja a játékból aki ennyire szerencsétlen volt, hogy rövidet passzolt mert ugye ilyenkor íratlan szabály, hogy a gépnek muszáj egy 30 méterre álló emberre váltania
Rivalsban érzem mikor valaki azért ver meg mert jobb. Ebben a szutyok wl-ben meg csak azt érzem, hogy vagy enged játszani a játék és rúgok 6 gólt vagy mindegy ha le sem játszom a félidőt
Bár megadom, hogy léteznek akkora balfaszok is akik a hendikepp ellenére is képtelenek legyőzni. Valószínű ma értük mormolok majd el egy imát.

Azt mondjuk így sem értem, hogy tavaly/tavalyelőtt hajnalban jó volt a játékmenet. Idén meg ugyanolyan szar mint nappal. Nem éri meg meló előtt leülni játszani mert semmivel sem jobb. Vagy valaki tapasztalt mást?
#5546dkaro
Nem kell venni. az előző 2 sbc adott neked rf+lf-t
#5545Zimmi91
Jól gondold meg. Nem vártam sokat VDS-től de hogy ez a balfék 11 meccs alatt 1 ziccert nem bírt védeni amire nem én húztam oda az kritikán aluli.
Szerencsére ugyanolyan töketlen minden kapus idén is így a link miatt marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest