- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Edgar2621
üzenetére
Banyek abszolút nem megbántani akartalak, a félkövérítést szimplán esztétikai szempontból használtam, mint amolyan címadásként a hosszú bekezdésnek. Szerintem jól néz így ki, nem szeretem ha olvashatatlan ömlenynek hat az írásom, ennyi volt mögötte, kérlek ne láss ebbe többet.

Értem egyébként mire gondolsz és ez jogos is, a profi futballhoz már kell egyfajta tehetség, gondolkodásmód, játék intelligencia, elhivatottság, ez nyilván minden kor nagyjaiban benne van és így pl a mai edzésekkel, taktikai tudásbázissal Puskás ma is valószínű nagy játékos lenne. Én pusztán úgy értelmeztem ezt az időutazós felvetést, hogyha úgy ahogy van, azt az embert azzal a fizikummal kiemelnénk a multból és belehelyeznénk egy mai PSG-be pl. akkor ott nem állná meg a helyét, mint sztár játékos. nyilván a megfelelő edzéssel, felkészítéssel már más a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs