Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Nem rossz Werner. Én mondjuk Aubameyang mögött Cam-ba játszattam. Úgy volt a legjobb teljesítménye. Mondjuk néha idegesítő helyzeteket hagy ki 4 es wf el. Inaki Williams meg 2wf el ugyan azokat beverte ellenem mindig.
ST be se rossz Werner ha nem akarsz nagy cseleket eltolni vele.Még IF Zaha ról annyit mondanék, hogy egy állat!
Ha szeretsz cselezni, akkor a csapatodban a helye. Nekem nagyon bejött. (Ma adtam el, mert készülök a pénteki PL Potm ra, játékosokkal. Vettem pár Kane-t, Laporte, Fabinho, B. Silva-át. Így a nagyobb ratinges lapokból.)
Ha bejön a amit néztem, hogy 50% al Son vezet akkor sbc be kellenek majd a nagyobb ratinges lapok. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Asztalos klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha szeretsz cselezni, akkor a csapatodban a helye. Nekem nagyon bejött. (Ma adtam el, mert készülök a pénteki PL Potm ra, játékosokkal. Vettem pár Kane-t, Laporte, Fabinho, B. Silva-át. Így a nagyobb ratinges lapokból.)