Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Nem rossz Werner. Én mondjuk Aubameyang mögött Cam-ba játszattam. Úgy volt a legjobb teljesítménye. Mondjuk néha idegesítő helyzeteket hagy ki 4 es wf el. Inaki Williams meg 2wf el ugyan azokat beverte ellenem mindig.
ST be se rossz Werner ha nem akarsz nagy cseleket eltolni vele.Még IF Zaha ról annyit mondanék, hogy egy állat!
Ha szeretsz cselezni, akkor a csapatodban a helye. Nekem nagyon bejött. (Ma adtam el, mert készülök a pénteki PL Potm ra, játékosokkal. Vettem pár Kane-t, Laporte, Fabinho, B. Silva-át. Így a nagyobb ratinges lapokból.)
Ha bejön a amit néztem, hogy 50% al Son vezet akkor sbc be kellenek majd a nagyobb ratinges lapok. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Witcher topik
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Dell WD19 USB-C dokkoló 130W adapterrel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha szeretsz cselezni, akkor a csapatodban a helye. Nekem nagyon bejött. (Ma adtam el, mert készülök a pénteki PL Potm ra, játékosokkal. Vettem pár Kane-t, Laporte, Fabinho, B. Silva-át. Így a nagyobb ratinges lapokból.)