Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Én már nem tudom mi delay meg mi az én hibám. 12-8-ról megint 12-11. 3 milliós támadósorom képtelen gólt lőni meg bárkit megfutni. De ligt meg Sanchezek ledominálják őket. A gyerek előrevágja a labdát azt Gelson Martins 2 méter hátránybólk 4-t ver Mendyre és bebassza ballal a rövidbe
Az összes meccsemen az a meccskép, hogy 85 percet támadok de minden mellé meg kapufa, az ellenfél meg 2-szer elrohan valami futóbolond játékossal azt 2 gólt rúg belőle mert a Semedo,Mendy páros képtelen tartani az iramot mikor dolguk sincs egész meccsen
Tegnap néztem molnargabot és ég és föld a különbség aközött ahogy neki csinálja mbappe az elasticot meg ahogy nekem. Olyan szinten lassult be minden emberem, hogy legszívesebben elsírnám magam
9 napot kell kibírnom és jön az új Assassins creed aztán szerintem tartok egy szünetet a wl-ben. Rewardból úgy sem kapok lófaszt sem.
A markikat meg megtudom csinálni reward nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Proton Pass topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest