- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! A fifa 21-gyel én is belevágok a FUT legmélyebb bugyraiba xboxon. Alapvetően semmi célom nincs az egésszel, korábban sosem vettem komolyan az ultimate teamet, csak játszogattam hébe hóba. A 20-at pár hónapja kezdtem el, de csakis azért, hogy képbe kerüljek a FUT-ot illetően. Nem tartom magam egy nagyon rossz játékosnak, de nyilván van hová fejlődni. Főleg az egyéni instrukciókat és a felállásokat, taktikákat illetően. Van ezekről valami hasznos infó kezdőknek?
A másik kérdésem pedig a kereskedelem. Főleg a játék elején. Honnan, hogyan, miből lehet felépíteni egy értelmezhető coin mennyiséget? A bronze pack methodot néztem, de nem gondolom, hogy mindenki azt nyomja. Értelemszerűen játszani kell baromi sokat, de ezenkívül valami jó tanács?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest