Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én inkább arra leszek kiváncsi, hogy hány ember fog 1. percben vagy döntetlennél kilépni
Már amikor utoljára wlztem is legalább 4-en léptek ki.Közben megszületett 3 óra alatt
Basszus sosem gondoltam volna, hogy ennyit fogok szenvedni egy lapért ilyenkor.... Még maradt 700k-m szóval nem tudom... Egy Varanet lehet veszek vagy kivárom míg tényleg jön egy Renato Sanches
Akkor visszajöhetne Bruno is a kezdőbe meg Firmino. 

#20738toxicjew
Pénteken szülinapra vagyok hivatalos, szombaton meg ennek az utóhatásait tervezem kipihenni
Szóval max péntek délután meg vasárnap fogok játszani. Bár rivalsban több értelme lesz a próbának jobb ellenfelek ellen
Na majd eldől.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már amikor utoljára wlztem is legalább 4-en léptek ki.
Szóval max péntek délután meg vasárnap fogok játszani. Bár rivalsban több értelme lesz a próbának jobb ellenfelek ellen