Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja nem rossz ez a Dybala bár ilyenkor már bármelyik lap jön ki lényegtelen
Firmino,Vinicius,Dybala,El Sharawy egy kutya. Swap packok után Dinhot akartam kirakni de mivel igencsak gyászos foddereket kaptam így inkább Cruyffot csináltam meg mert ő ki is jött
Jó lap meg tetszik de ugyanaz mint a fentebb felsoroltak.Az új patchoknak vannak még érdekes hozadékai...
Kipattanókat mostanában nem tudok szerezni mert akihez pattan a labda az folyton lesen áll. Ez az utolsó patch óta észrevehető nálam. A másik meg a csel utáni lövés olyan szinten gyenge, hogy már értelme nincs csinálni. Csinálok egy heal to healt aztán 5 méterről egy Cruyff/Muriel/TOTY CR a kapuig alig lő el.Hunreeth
A rivals után is fog jönni csak 10 órakor. Mindig 1 óra van a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
- talmida: My Art II.
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Firmino,Vinicius,Dybala,El Sharawy egy kutya. Swap packok után Dinhot akartam kirakni de mivel igencsak gyászos foddereket kaptam így inkább Cruyffot csináltam meg mert ő ki is jött