Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja nem rossz ez a Dybala bár ilyenkor már bármelyik lap jön ki lényegtelen
Firmino,Vinicius,Dybala,El Sharawy egy kutya. Swap packok után Dinhot akartam kirakni de mivel igencsak gyászos foddereket kaptam így inkább Cruyffot csináltam meg mert ő ki is jött
Jó lap meg tetszik de ugyanaz mint a fentebb felsoroltak.Az új patchoknak vannak még érdekes hozadékai...
Kipattanókat mostanában nem tudok szerezni mert akihez pattan a labda az folyton lesen áll. Ez az utolsó patch óta észrevehető nálam. A másik meg a csel utáni lövés olyan szinten gyenge, hogy már értelme nincs csinálni. Csinálok egy heal to healt aztán 5 méterről egy Cruyff/Muriel/TOTY CR a kapuig alig lő el.Hunreeth
A rivals után is fog jönni csak 10 órakor. Mindig 1 óra van a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Firmino,Vinicius,Dybala,El Sharawy egy kutya. Swap packok után Dinhot akartam kirakni de mivel igencsak gyászos foddereket kaptam így inkább Cruyffot csináltam meg mert ő ki is jött