Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Lehetne jó ez a draft de bazd ki... Ez a s**r nem képes értelmes játékosokat adni
2 draftot nyertem tegnap +elkezdtem a 3. csapatot összerakni. A 3 draftban 1 darab ikont kaptam(Maradona) és az 1. draftban 93 CR a másodikban gold Rashi volt a legjobb támadóm. Az összerakott talán TOTS Bamba a legjobb.
Tehát remek lenne ha kapnék valami normális játékost is akit nem próbálhatnék ki mert eddig csak arra jöttem rá, hogy Rashford mennyire istenkirály még mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- talmida: Változások 2. rész
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 draftot nyertem tegnap +elkezdtem a 3. csapatot összerakni. A 3 draftban 1 darab ikont kaptam(Maradona) és az 1. draftban 93 CR a másodikban gold Rashi volt a legjobb támadóm. Az összerakott talán TOTS Bamba a legjobb.