Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Néha nem értelek titeket
Arra várni, hogy lassan júliusban felmegy egy játékos ára olyan mintha a saját magad ellensége lennél. Nem tudom mikor nyitottad Hazardot de szerintem fixen drágábban tudtad volna eladni mint most. Az emberek ilyenkor már nem remegnek rá az ilyen fejlődős lapokra főleg egy 95-s Hazardnál akinél ez a pár +stat már nem oszt nem szoroz mert ígyis minden fontosabb statja 95 környékén mozog.
Az 5/5 lehetne egy befolyásoló tényező az árában a kérdés, hogy akarod-e még 3 hétig tartogatni illetve, hogy milyen promo jön addig+az, hogy a belgák eljutnak-e addig egyáltalán.
Ha kidobnak egy summer heatet akkor 200k-t sem fog érni ha majd jön egy SH Ribery 5/5el 250k-s sbc kirakási lehetőséggel.Szóval szerintem mindenképp add el most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arra várni, hogy lassan júliusban felmegy egy játékos ára olyan mintha a saját magad ellensége lennél. Nem tudom mikor nyitottad Hazardot de szerintem fixen drágábban tudtad volna eladni mint most. Az emberek ilyenkor már nem remegnek rá az ilyen fejlődős lapokra főleg egy 95-s Hazardnál akinél ez a pár +stat már nem oszt nem szoroz mert ígyis minden fontosabb statja 95 környékén mozog.