Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Néha nem értelek titeket
Arra várni, hogy lassan júliusban felmegy egy játékos ára olyan mintha a saját magad ellensége lennél. Nem tudom mikor nyitottad Hazardot de szerintem fixen drágábban tudtad volna eladni mint most. Az emberek ilyenkor már nem remegnek rá az ilyen fejlődős lapokra főleg egy 95-s Hazardnál akinél ez a pár +stat már nem oszt nem szoroz mert ígyis minden fontosabb statja 95 környékén mozog.
Az 5/5 lehetne egy befolyásoló tényező az árában a kérdés, hogy akarod-e még 3 hétig tartogatni illetve, hogy milyen promo jön addig+az, hogy a belgák eljutnak-e addig egyáltalán.
Ha kidobnak egy summer heatet akkor 200k-t sem fog érni ha majd jön egy SH Ribery 5/5el 250k-s sbc kirakási lehetőséggel.Szóval szerintem mindenképp add el most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Arra várni, hogy lassan júliusban felmegy egy játékos ára olyan mintha a saját magad ellensége lennél. Nem tudom mikor nyitottad Hazardot de szerintem fixen drágábban tudtad volna eladni mint most. Az emberek ilyenkor már nem remegnek rá az ilyen fejlődős lapokra főleg egy 95-s Hazardnál akinél ez a pár +stat már nem oszt nem szoroz mert ígyis minden fontosabb statja 95 környékén mozog.