Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Annyira szeretem ezeket a kérdéseket...
Igen mehet feljebb. Mondjuk ha nyernek a németek holnap meg a Magyarok ellen és valami könnyű ellenfelet kapnak akkor mindenképp feljebb fog menni Klostermann. Ha holnap kikapnak mégjobban be fog zuhanni.
De sajnos előre nem tudom megmondani mi fog történni
Felix amúgy szépen beesett 950k-ra azóta. Amikor néztem másfél órája 2 milla volt. Bár alapból nem értettem mire ennyi a kártya.
Egyébként én még Grealishen gondolkodom erősen. Most kutyaszar kártya de az Angolokból kifuthat egy döntő akár és akkor nem lenne egy rossz kártya belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Igen mehet feljebb. Mondjuk ha nyernek a németek holnap meg a Magyarok ellen és valami könnyű ellenfelet kapnak akkor mindenképp feljebb fog menni Klostermann. Ha holnap kikapnak mégjobban be fog zuhanni.