Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Én lepihenek. Hacsak nem kapok egy brutál pick+et, én befejeztem erre a szezonra a WL-t. SBCket nézegetem majd, de nem hiszem, hogy a Fifa 22ig túl sok energiát fogok már belerakni.
Mindenkit eladtam akit lehetett, van 4.5m coin, de nem tudok belőle egy meta csatárt venni (TOTS Neymar, Mbappé, CR elérhetetlen kategória). Vagy tényleg pakkokat veszek belőle, vagy TOTS De Jong+SIF CR7 érkezik, de ők is már csak díszletnek.Div2 volt Rivalsban idén a max, de szerintem idén könnyebb volt feljebb jutni (fele annyit tettem bele mint tavaly).
Ez egy hülye jutalomjáték, amiben a konkrét játék csak harmadlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest