Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Pont a legfontosabb WL-en (Serie A TOTS) megy a legszarabbul. 9 win, 6 van hátra... Továbbra is 1 győzelem egy sügér ellen, 1 vereség egy pro ellen, hiába van vasárnap, és várnám a könnyebb ellenfeleket. Az idegörlő hosszabbításokat SOSE tudom megnyerni, ez bele van kódolva a játékba, mert nincs rá más logikus magyarázat. Semmi értelme a statoknak, hát 99-es shooting stattal kivédi a szemem a gold Pope, hiába lövöm meg jól, nem lövi be Douglas Costa, Eto'o, Roni... Megcsömörlöttem, sokszor helyzetbe se tudok kerülni, mert úgy vagyok vele hogy minek, hát úgyse fogja berúgni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Parfüm topik
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest