- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
ha már a sérelmek kibeszélésénél tartunk:
EA vastagon benne van a toxic közösség építésében például azzal, hogy nem sajnálják az energiát az idegesítő gólörömök kidolgozására. Szerintem semmit nem ad a játékhoz, ellenben viszi az időt és csak b@ssza fel az ember agyát.
Egy "normális" gólörömmel nincsen bajom, néha ha nagy meccs volt és a végén sikerül behúzni még én sem nyomom azonnal tovább, de eszembe nem jutna táncikálós és hasonló beteg gólörömöket beállítani és még arra is energiát fordítani, hogy a megfelelő pillanatban benyomjam.
Ha azt az energiát amit az EA ezek kidolgozásába fektet, azt a játékmenet fejlesztésébe tolná, lehet egy sokkal jobb játékkal játszhatnánk
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom kinek okoz örömöt pl. egy Puskást vagy Cruyff-ot breaktáncolni látni, de azzal biztos nincs rendben valami
Elég megnézni egy régi meccset, összefoglalót, hogy anno mennyivel tudtak le egy gólörömöt. Nekem az valahogy sokkal szimpatikusabb volt, de biztos öreg vagyok már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest