- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
ha már a sérelmek kibeszélésénél tartunk:
EA vastagon benne van a toxic közösség építésében például azzal, hogy nem sajnálják az energiát az idegesítő gólörömök kidolgozására. Szerintem semmit nem ad a játékhoz, ellenben viszi az időt és csak b@ssza fel az ember agyát.
Egy "normális" gólörömmel nincsen bajom, néha ha nagy meccs volt és a végén sikerül behúzni még én sem nyomom azonnal tovább, de eszembe nem jutna táncikálós és hasonló beteg gólörömöket beállítani és még arra is energiát fordítani, hogy a megfelelő pillanatban benyomjam.
Ha azt az energiát amit az EA ezek kidolgozásába fektet, azt a játékmenet fejlesztésébe tolná, lehet egy sokkal jobb játékkal játszhatnánk
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom kinek okoz örömöt pl. egy Puskást vagy Cruyff-ot breaktáncolni látni, de azzal biztos nincs rendben valami
Elég megnézni egy régi meccset, összefoglalót, hogy anno mennyivel tudtak le egy gólörömöt. Nekem az valahogy sokkal szimpatikusabb volt, de biztos öreg vagyok már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rendelésre! Apple Mac Studio M3 Ultra, 96GB RAM, 1024GB SSD, 28/60 mag - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest