- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Most ezt külön el kell magyarázni?
A gegenpress, a folyamatos letámadás, a gyorsan, pár húzásból megoldós vagy járatós foci (Barca, City, Pool, PSG, Bayern, Ajax, Atalanta stb.) már sok éve az elit foci legfőbb jellemzője - ezzel szemben aki cselezget orrba-szájba (sokan már a saját térfelükön is akár, indokolatlanul
) , na meg aki 8 percekig beseggel a 16-osodnál és össze-vissza húzgálja amíg nem kerül lövőbe... nos, az azért kurvára nem reális. Neymar 90 percre vetített cselátlaga 6 körül van igaziban, itt meg fél perc alatt csinál 18-at. Reális?
Csakhogy a skill főleg a cselezésben jön ki ebben a játékban. Aki elit szinten játszik, az ezt kell hogy tolja.
Én pl. pont úgy építettem csapatot, hogy 3 tüdejű középpályásaim legyenek, és végig bírják szántani a pályát. 99+ stammal ne is fáradjanak ki.
Más különben mi értelme a statnak? Én is presselek, meg 4-3-1-2-zök, de volt olyan legutóbb, hogy a 99 finishinges Eto'o a kapufára lőtte 7 méterről, üres kapura, a kipattanó meg Z alakban pattant oda a gold kapusához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A gegenpress, a folyamatos letámadás, a gyorsan, pár húzásból megoldós vagy járatós foci (Barca, City, Pool, PSG, Bayern, Ajax, Atalanta stb.) már sok éve az elit foci legfőbb jellemzője - ezzel szemben aki cselezget orrba-szájba (sokan már a saját térfelükön is akár, indokolatlanul