Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gratulálok! Kristófnak is a nyitásokhoz, meg tulajdonképpen bárkinek, aki ezen a hétvégén is rámerészkedett a WL nevű hullámvasútra
Ha a múlt hétvége a parkban, mezítláb sétálós, napsütéses cocktail kortyolgatós Weekend League volt akkor ez olyan, mint amikor Mordort szeled át éhen-szomjan, meztelen seggel.
Elképesztő tryharding terjengett a levegőben, olyan görcs áradt minden meccsből, ami talán érthető módon rám is átragadt. Hogy ne megint éjjel fejezzem be, megpróbáltam vasárnap délután menni néhány meccset, de kettő után baromi gyorsan abba is hagytam - nem részletezem, de közel játszhatatlan volt a cucc. Ekkor voltam talán 9-3-ban, így az volt a cél késő estére, hogy a Gold2 legyen meg. Végül 17-7 lett a végállomás (hajnali 2 körül) és noha mehettem volna a Gold1-ért, talán meg is lett volna, eszembe sem jutott. Semmi sem működött, ami múltkor, minden centiért küzdeni kellet a pályán, kemény volt az egész.
Az utolsó, 17. win is annyira tipikusan alakult, bár ezúttal végre én voltam a nyerő oldalon: a srác tökéletesen elsajátította a "dribblingeljünk lekövethetetlenül, nutmeg hegyekkel a Neymar-Mbappé párossal" műfajt, így míg azon voltam, hogy nyomoztam a labdát, szépen el is ment 3-0-ra. Miközben gyűlölöm, benyomtam a constant pressure-t, amit ezen a hétvégén kénytelen voltam többször is alkalmazni, mert egyszerűen anélkül semmi sem történt úgy, ahogy akartam. Már csak azért is így jártam el, mert Bender piros lappal kiszállt a meccsből, minden mindegy alapon mentem. És mi történt? Perceken belül lőttem 3 gólt, eszem megáll, a srácnak nagyon nem esett jól a pressure, nem tudott vele mit kezdeni. Eljutottunk a büntetőkig, ahol 3-at is hibázott és amikor én lőttem volna az utsót, kilőtte a játékot.
Megadta a wint így is, és csak ráírtam, hogy wtf? Aztán megkaptam, hogy mekkora egy kisgyerek vagyok, meg script, és ő érdemelte meg, és a szokásos. Hát, tök őszintén nem is tudok erre mit mondani, vagy nagyon vitatni, az persze kérdéses, h ki érdemel meg mit, de az azt a látványos fordulatot, ami 3-0-ás hátrányban, plusz emberhátrányban bekövetkezett, valóban kemény lehetett megélni. Ugyanakkor nem éreztem akkora különbséget kettőnk között - aztán hosszas fejtegetésekbe mentünk bele, hogy ki, mit vár ettől a játéktól, plusz azt is megkaptam, hogy ma telenyomja a FIFA communityt a meccsünk részleteivel, amire mondjuk kíváncsi vagyok
Bocs a kisregény miatt, ez a terápiás folyamat része
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elképesztő tryharding terjengett a levegőben, olyan görcs áradt minden meccsből, ami talán érthető módon rám is átragadt. Hogy ne megint éjjel fejezzem be, megpróbáltam vasárnap délután menni néhány meccset, de kettő után baromi gyorsan abba is hagytam - nem részletezem, de közel játszhatatlan volt a cucc. Ekkor voltam talán 9-3-ban, így az volt a cél késő estére, hogy a Gold2 legyen meg.