- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Tegnap 14-16 óra között kezdtem, 5 meccs 4 win, mondom szuper! Aha, következő 10 meccsen pedig elfelejtettem játszani, 0 vision, 0 positioning, a passzok nagy része vagy gyenge, vagy nem is irányba ment. Mondom 6 winnel befejezem, 10-ből csak sikerült is. Nekem ennyi volt ez a wl, de úgy amblokk az egesz idei fifa. Nincs kedvem “versenyezni” úgy, hogy a program (szoftver)hibásan működik. Az idei célomat elértem, sikerült Öcsi bácsit a csapatomban tudni. Div 2 a plafon (és nagyjából fix), attól nem tudtam soha feljebb lépni.
Semmi értelme a lapokat hajhászni, tulajdonképpen random úgyis a működés.
Egyik holland ellenfelemnél egy ezüst Bozenik (~700 coin) volt a csatár. A gép olyan erőt, és pontosságot adott neki, hogy 3-at is rúgott. 2-t úgy, hogy a Boateng & Maldini párost felborította, jobbal és ballal is betalált.
Nem, köszönöm... inkább eljöttem pecázni a friss levegőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest