Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Figyelj, fogalmam sincs. Velem is volt már ilyen, nem értettem, h miért teszi, mikor az obj. küldikhez semmi köze. Nándi kolléga elmondta, h ott a legkönnyebb lenyomni a friendly meccseket a packokért, ami teljesen jogos. Viszont az ehhez hasonló időhúzós bohóckodásokat én sem tudom hová tenni. Lehet tényleg itt gyakorol, vagy benézett valamit vagy valóban egy kiskölyök, esetleg szimplán köcsög.
Volt normális srác is, látta, h küldit csinálom, vezetett, kiegyenlítettem, rögtön utána lőtt egy öngólt és kilépett. Megköszöntem neki és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- 58.5 mm full fém tamper
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest