Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
Én tegnap ahogy kijött az sbc, pattintottam is ki a mestert 😁
Előtte nekem Mid Campbell volt az egyik cb, imádtam
de puli az puli. Tipikus stay back cb, a 16 os környékén rá tudsz váltani és elszed mindent mindenkitől.
Én shadow chemet raktam rá, fullos def, és 85 pace.
Kell mellé egy alapból 90+ pace cb, vagy cdm elé, mondjuk egy Capa, és imádni fogod.Kiraktam Kluivertet is, egy Benzemat kellett vennem pluszba csak hozzá, a többi kijött klubból, így sztem megérte. Ő is jó. Nem egy Cruyff, de szerettem volna egy tipikus target man csatárt, és ő az. Egyenlőre tetszik, hatalmas gólokat vertem vele. Nagyon tetszik benne hogy minden tilitoli vagy igazítás nélkül mindkét lábbal azonnal lő, és nagyon erősek ezek a lövések.
Mellé gyakorlatilag nem lő a 16oson belül, igaz a kapufa betegség nála is kijön néha. Még novemberben megvolt a mid lapja, na az kutyaszar volt, pár meccs után repült is. Ez a Moments lapja viszont patika számomra eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Vivobook 18 Ryzen 7 / 16GB / 1TB SSD / Win 11 hibátlan
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest