Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én régóta azt érzem hogy hiába javult a játékom, egyszerűen be vagyok táblázva egy bizonyos szintre, amit nem tudok megugrani. A G1-G2 őt meg tudom csinálni egy 500k meta csapattal is, de a 20 win egyszerűen nem akar összejönni. Nem is ez a baj, játék, ez a szintem nagyjából. De az hogy olyan meccseken kapok ki ahol nekem van 3-4 kapufa vagy az ellenfél minden helyzetéből gólt lő, az már kiidegel rendesen. A pressinget ha jól játssza az ellen akkor ritkán tudok belőle jól kijönni, de ezt csak gyakorolni kéne.
Azt érzem hogy egy bizonyos szint elérése után fekraknak egy olyan szoporollerre, amiről nem tudok leszállni 😁 És ez nem amiatt van mert erősebb ellenfeleket kapnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- Messze nyolcezer fölött!
- További aktív témák...
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest