Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Még hogy működnek a beadások...
Nálam eddig kb olyan, mint a 20. Se olló, se fejes, semmi nem jött össze. Lehet néha elbambázom, de hogy sose akadjon oda, azért az túlzás.
Elkezdtem a besorolót. Talán nem kellett volna.
Fölényesen, szinte uralom a játékot, hozok 60-40%-os labdabirtoklást, helyzeteket dolgozok ki, igyekszem FOCIZNI, (tudom, ez nem az a kávéház), adjuk meg a módját.
Gyönyörű csavart lövés kapufa, vagy fölé. Ellennél meg bepattannak a rosszabbnál rosszabb lövések és megünnepeljük, megnézzük, húzzuk az időt a trial alatt is, miért ne.Egyelőre tetszik azért, valamivel tényleg "realisztikusabbnak" tűnik.
thebigK: említetted, hogy mit patchelnek máris, mikor ki sem jött a játék. Sajnos van mit.
A hang nálam random elmegy pici időre, a gól után nem látszik a kártyán a játékos ratingje. A kapusok munkája valami katasztrófa. Azt hiszem a 20 is így kezdődött.Megerősítettem a mailt, miszerint jöhet a rendelés.. bakker.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest