Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Köszi a videót megnéztem. Sajnos szerintem a támadójátékommal alapvető gondok vannak :-)
Valahogy nem sikerült jól eltalálnom a lövés erősségét (hogy milyen hosszan nyomom a gombot) soha. Ezt próbálgattam a gyakorló arénában napok óta, de nem megy. Két lehetőség van, vagy simán felszedi a kapus, vagy elmegy a fenébe. Olyan gólokat, mint amiket én kapok a géptől, hogy mondjuk 20m-ről majdnem széttöri a kapufát nem sikerült lőnöm még soha. Csak teljesen kijátszott helyzetből max 10m-ről, onnan király vagyok :-)
Csak ez a nehézségi színt, ami minden szempontból megfelelne (20 perces félidők világklasszison én mondjuk 1-2 góllal megver a gép, nekem meg vagy egy jön össze nagy nehezen, vagy csak kísérletem vannak), pont ezt a kicsi örömömet is elveszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest