Új hozzászólás Aktív témák

• cristijAn

tag

Óriási! 2 hét szenvedés után felkerültem DIV3-ba, ps4-en.. Délután összeszedtem röhögve 200 pontot tehát már majdnem ott voltam, hogy pár win és megvan a DIV2 is..Nekiültem 7 után játszani, 10 vereség ZSINÓRBA! Uraim az a divizio3 egy dologról szól..FOGALMATLANOK MILLIÁRDOS csapatokkal..6 kapufát lövök a meccsen, a srác 90. percben első kapuralövés kivédi a kapusom, érkezik a szöglet.. RIO FERDINAND 90 méter magasra ugrik, 4 védőm szorításában befejeli a labdát és az ellenfél le csitteg gólörömbe úgy hogy szó szerint egyetlen kapuralövése volt a mérkőzésen.. Az elmúlt 10 mérkőzésemből 6 csapatnak volt MINIMUM 4 icon a keretében, pár képet ide is rakok nektek :) Én pedig szenvedjem össze a DIV3-at 2 hét alatt a 2 millios megbaszó teamemmel ami nem mellesleg 150.000 forint ráköltéssel jött össze :D A játék olyan szinten kompenzál ha full icon csapatod van, hogy minimum 1-2 gólt megad neked meccsenként a semmiből..Nem is véletlen hogy magyarok közül is páran full iconokkal játéktudás nélkül 26-28 wineket mennek.. Nem mondok neveket, de röhejes ami itt folyik ebben a gameben icon szempontból..Az összes játékos olyan mintha egy ferrarit hasonlítanánk egy ladához!! Lehetetlen ellenük bármit is csinálni, legyen szó Kanté-Auba bárki aki nekem megvan..Ezek is száz ezres játékosok de egy iconnak a cipőjét nem kötheti be egyik sem a játékban..

Új hozzászólás Aktív témák