- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cristijAn
tag
Óriási! 2 hét szenvedés után felkerültem DIV3-ba, ps4-en.. Délután összeszedtem röhögve 200 pontot tehát már majdnem ott voltam, hogy pár win és megvan a DIV2 is..Nekiültem 7 után játszani, 10 vereség ZSINÓRBA! Uraim az a divizio3 egy dologról szól..FOGALMATLANOK MILLIÁRDOS csapatokkal..6 kapufát lövök a meccsen, a srác 90. percben első kapuralövés kivédi a kapusom, érkezik a szöglet.. RIO FERDINAND 90 méter magasra ugrik, 4 védőm szorításában befejeli a labdát és az ellenfél le csitteg gólörömbe úgy hogy szó szerint egyetlen kapuralövése volt a mérkőzésen.. Az elmúlt 10 mérkőzésemből 6 csapatnak volt MINIMUM 4 icon a keretében, pár képet ide is rakok nektek
Én pedig szenvedjem össze a DIV3-at 2 hét alatt a 2 millios megbaszó teamemmel ami nem mellesleg 150.000 forint ráköltéssel jött össze
A játék olyan szinten kompenzál ha full icon csapatod van, hogy minimum 1-2 gólt megad neked meccsenként a semmiből..Nem is véletlen hogy magyarok közül is páran full iconokkal játéktudás nélkül 26-28 wineket mennek.. Nem mondok neveket, de röhejes ami itt folyik ebben a gameben icon szempontból..Az összes játékos olyan mintha egy ferrarit hasonlítanánk egy ladához!! Lehetetlen ellenük bármit is csinálni, legyen szó Kanté-Auba bárki aki nekem megvan..Ezek is száz ezres játékosok de egy iconnak a cipőjét nem kötheti be egyik sem a játékban..

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pedig szenvedjem össze a DIV3-at 2 hét alatt a 2 millios megbaszó teamemmel ami nem mellesleg 150.000 forint ráköltéssel jött össze
A játék olyan szinten kompenzál ha full icon csapatod van, hogy minimum 1-2 gólt megad neked meccsenként a semmiből..Nem is véletlen hogy magyarok közül is páran full iconokkal játéktudás nélkül 26-28 wineket mennek.. Nem mondok neveket, de röhejes ami itt folyik ebben a gameben icon szempontból..Az összes játékos olyan mintha egy ferrarit hasonlítanánk egy ladához!! Lehetetlen ellenük bármit is csinálni, legyen szó Kanté-Auba bárki aki nekem megvan..Ezek is száz ezres játékosok de egy iconnak a cipőjét nem kötheti be egyik sem a játékban..