Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 19

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-12-03 13:27:39

LOGOUT.hu

FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31004) Madn!ght válasza Madn!ght (#31003) üzenetére


Madn!ght
addikt

Végül is ha nagyon le akarom redukálni a kérdést, a team press (akár auto AI, akár tudatosan D paddal) taktikának mi az ellentaktikája? Labdatartás nem játszik, mert szándékosan belehibázik az AI és odaadja a presszionáló csapatnak. A széljáték, kontra - long ball lenne számomra a logikus, de még nem sikerült normális formáció - taktika kombinációt összeállítanom.

(#31005) Zimmi91: eleinte így voltam, de az utóbbi időben próbálok higgadt maradni és kitapasztalni, hogy mi lenne a megoldás. Múlt heti WL-ben pl a 82. percben még az ellenfél vezetett 3-1re. Éreztem, hogy semmi nem jön össze, az összes gyorstaktikát variáltam. Aztán valami történt, mert sokadjára 4-4-2re váltva fordult a játékmenet és rúgtam gyorsan két gólt. Hosszabbításban pedig sikerült behúzni a győztes gólt is.

Gondolkoztam azon is, hogy anno ha jól emlékszem (FIFA 2007-2008 részei környékén) még létezett a "morál" fogalma. Volt is talán indikátora a kijelzőn. (ha kihagytál egy ziccert, vagy tizit, vagy szabálytalankodtál akkor csökkent, ha pl bejött egy csel, akkor növekedett) Most is úgy érzem, hogy ez benne van a játékban (a közönség hangján lehet is érzékelni, ha nagyon balfék a csapat fújolnak, fügyölnek, a kommentár is olyan jellegű szöveget enged el). Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy 1-2 szebb csellel talán megtörhető a presszing script. Persze csak próbálok ötletelni, meg konteókat gyártani, mert azt nem teljesen tudom elfogadni, hogy előre borítékolja a gép a győztes személyét. (uhh ezért kapni fogok ;] )

[ Szerkesztve ]

₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 19
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.