Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
én nem szidom, tényként kezelem hogy egy szar
Kidob szerver hibával és rámkeni az EA. 2 winem így ugrott.. Azt meg tökre megértem hogy EA-t szponzori szerződés köti a BPL-hez, de miért kell ezt ennyire nyílvánvalóvá tenni ingame? Az összes BPL játékos statjához hozzá kell adni +10t hogy megkapd az ingame ratingjét, mert rohadtul fel vannak húzva. Ez nem rageposzt, mert nagyrészüket így is elvertem, csak nekem nem 30ról meg kapásgólokból ment be 10ből 9..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kidob szerver hibával és rámkeni az EA. 2 winem így ugrott.. Azt meg tökre megértem hogy EA-t szponzori szerződés köti a BPL-hez, de miért kell ezt ennyire nyílvánvalóvá tenni ingame? Az összes BPL játékos statjához hozzá kell adni +10t hogy megkapd az ingame ratingjét, mert rohadtul fel vannak húzva. Ez nem rageposzt, mert nagyrészüket így is elvertem, csak nekem nem 30ról meg kapásgólokból ment be 10ből 9..