Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz LedyGyuszi #757 üzenetére

Nem értelek titeket, miért zavar téged, ha az ellenfeled rálövögeti 30méterről és elívelgeti a labdát a pecsába????? Én látom csak úgy, hogy ez számodra jó dolog? Örülnöd kellene, hogy elszórogatja a lasztikat, nem tudom min vagy felháborodva. Én tök boldog lennék/vagyok ha ilyen ellenfél jön szembe, annál jobb nekem legalább kapom az ajándék labdákat.

Én pont azon vagyok kiakadva, ami ennek az ellenkezője és elég gyakori az 1. osztályban, mégpedig, hogy végletekbe menően csak ezt a rövid passzos csiki-csuki barca focit játssza, olyannyira, hogy akár a kapusig visszapasszolja habozás nélkül, minthogy egy kockázatos passzt bevigyen. Ezektől a hideg ráz, életemet elunom az ilyen meccsen komolyan. És a legborzasztóbb amikor ezek belőnek egy gólt is, na onnantól már csak hátul fog adogatni és ha nem megyek ki rá full, akkor akár a meccs végéig ott fogja járatni a labdát,
    NA EZ A BORZASZTÓ!!!!

Nem egyszer volt, hogy direkt a szögletzászlónál tartotta a labdát, és csak egy újabb szöglet árán tudtam szerelni, képes volt lefújásig ezt játszani.... undorítóak az ilyenek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés