Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem értelek titeket, miért zavar téged, ha az ellenfeled rálövögeti 30méterről és elívelgeti a labdát a pecsába????? Én látom csak úgy, hogy ez számodra jó dolog? Örülnöd kellene, hogy elszórogatja a lasztikat, nem tudom min vagy felháborodva. Én tök boldog lennék/vagyok ha ilyen ellenfél jön szembe, annál jobb nekem legalább kapom az ajándék labdákat.
Én pont azon vagyok kiakadva, ami ennek az ellenkezője és elég gyakori az 1. osztályban, mégpedig, hogy végletekbe menően csak ezt a rövid passzos csiki-csuki barca focit játssza, olyannyira, hogy akár a kapusig visszapasszolja habozás nélkül, minthogy egy kockázatos passzt bevigyen. Ezektől a hideg ráz, életemet elunom az ilyen meccsen komolyan. És a legborzasztóbb amikor ezek belőnek egy gólt is, na onnantól már csak hátul fog adogatni és ha nem megyek ki rá full, akkor akár a meccs végéig ott fogja járatni a labdát,
NA EZ A BORZASZTÓ!!!!Nem egyszer volt, hogy direkt a szögletzászlónál tartotta a labdát, és csak egy újabb szöglet árán tudtam szerelni, képes volt lefújásig ezt játszani.... undorítóak az ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest