- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Nektek melyik kameranézet jön be? Nekem a dinamikus vált be a legjobban. Az is jó közelre hozva a beállításokban.
Tudom furán hangzik, de erre találták ki a radart
Igaz nermigen szorulok rá. Közelibe azért szeretek jobban meccseket játszani mert jobban érzem azokat az apró dolgokat hogy mikor és merre érdemes lefordulni az emberedről, jobban tudok cselezni(apróságokat jobban észrevesz az ember) stb...Jobban érzem a játékot.Távoli(vagy tévéközvetítés) kameránál egyszerűen nem tudom megtartani a lasztit(tudom fura) mert nem érzem azokat az ütemeket amiket dinamikus kameranézetben

De szerintem ez egy olyan dolog hogy 'kinek melyik'. A labdafedezés(-sel való passzolás) amúgy csak nálam elengedhetetlen profi szinttől?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz nermigen szorulok rá. Közelibe azért szeretek jobban meccseket játszani mert jobban érzem azokat az apró dolgokat hogy mikor és merre érdemes lefordulni az emberedről, jobban tudok cselezni(apróságokat jobban észrevesz az ember) stb...Jobban érzem a játékot.