- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dortmund ellen világklasszison:
2-1 (gy) fordítottam 0-1 -ről
1-2 (v)
2-1 (gy) fordítottam 0-1 -rőlNagyon nehéz amikor be vagyok szorítva, sokszor a félidő végéig nem tudom labdát megtartani a középpályán.
Viszont amikor nekem sikerült kezdeményezni az ellenfél térfelén akkor ugyanez a helyzet csak velem (ha nem szórom el a lasztit), tehát nyomás alatt tudom tartani az ellent..Védekezni viszont nem tudok, legalábbis úgy érzem h nekem ez nagyon nem megy világklasszison.
Nem rohanom le a támadókat ész nélkül, próbálok kivárni, de egyszerűen nem tudom elvenni tőlük, hogy ne jussanak el helyzetig

Épp figyeltem, nem volt olyan középkezdése az ellenfélnek, hogy az ne helyzettel és kapura lövéssel zárult volna
Mi a jó védekezés titka?
Hiába rohanom le (akár két emberrel is), úgysem tudom szerelni, hiába hátrálok, akkor is kialakítanak helyzetet, annyira baszott gyorsan mozognak, hogy követni sem tudom őket még szemmel sem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest