Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsoltirte

aktív tag

16-ról, félig-meddig oldalról, két védővel a nyakamon vágtam egy kötény gólt Petr Čech-nek. :C Messi. Viszont, ahogy más is írta nem minden játékos adatlapja stimmel a fifa által kiadott új adatokkal. Pl Messi 94s Igaz lehet még csak nem frissítettek mindenkit, mert sokan meg kb passzolnak.

Amúgy szerintem nehezebb lett a játék, bár lehet csak szokni kell. Grafika nálam olyan amilyen, mivel Xbox360-on nincsenek olyan újítások, mint amiket írtok. Érdekes, hogy pl sima Barca-Chelsea etc meccseken sokkal keményebbnek érzem az ellenfelet, mint a FUT részen. Nekem egyelőre a védekezés és gyakran a támadás is nehezen megy világklasszis szinten. Pl Oscart úgy ugratja ki a gép, hogy mire átvált és mehetnék ellene már 2-3 méter előnye van és utol nem érem. Beadásnál(lapos) is tök gyakran 1-2 méter előnye van és ez 99%-ban gól. Mondjuk ez IRL is ilyen, csak itt még nem tudom hogy mit kezdjek ellene. Lehet sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak majd az egyéni taktikák. Tök gyakran képtelen vagyok elvenni a labdát az ellenféltől és szétforgatja a védőimet, ő meg odaér mellém és már nála is van a labda.

Kezdő szint az totál komolytalan. Sztem ha félpályáról hátba rúgnám Costat még akkor is ficakba pattanna a labda.

Új hozzászólás Aktív témák