Új hozzászólás Aktív témák

• TommyGun

őstag

Nos pár észrevétel. PC

- sokkal dinamikusabbak a passzok és vlgre sokkal gyorsabban lehet passzolni a 14ben ez rohadt lassú volt, a 2 méterre lévő védő sokszor odaért mire végigment az animáció itt simán pöccintenek ha kicsit kell passzolni
    - 14ben ugye alig volt test test ellen realista namost ez szerintem itt rohadtul kijön, azért érezni hogy ez nem az a motor ami a 14ben volt
    - a rárúgás is nekem sokkal realistábban tűnik, ha üresen vagyok sokkal nagyobb eséllyel lövi kapura mintha szorongatnak 14-ben azért voltak vicces bombák itt ha védő nyakadon van elég nehéz jót lőni.
    - szerintem jobb a labdavezetés is, és a védekezés ha manuálisan csinálod is jobb lett 14ben vicc volt hogy a támadó a lasztival gyorsabb volt ha pörgött forgott a lasztival, ha elszúrom a szerelést ok hogy otthagy mint a szart de amikor követed és úgy, szal szerintem ez itt sokkal jobb.
    - a grafról annyit hogy én maxon tolom (r9-280x) de lehengerlő, a fú kegyetlen jó, a játékosok mozgása, meg hogy kirepül a fű amikor visszajátszásban rábombáz, ilyen eddig nem volt.
    Tetszik hogy lelassul az idő amikor bedobás pontrúgás van, letolják az animációt odaviszi a lasztit lerakja satöbbi jópofa jobb mint volt és nem pörög az idő.
    Egyelőre nekem jobban tetszik, a stadion, is állat, a mezek sokkal jobban rongyolódnak mozognak a játékosokon. 16-sonon belül a védő hátrateszi a kezét összekulcsolva, ilyenre a 14ben nem emléxem...

Jah és a kapusok tényleg jobbak lettek!

Új hozzászólás Aktív témák