- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Nos pár észrevétel. PC
- sokkal dinamikusabbak a passzok és vlgre sokkal gyorsabban lehet passzolni a 14ben ez rohadt lassú volt, a 2 méterre lévő védő sokszor odaért mire végigment az animáció itt simán pöccintenek ha kicsit kell passzolni
- 14ben ugye alig volt test test ellen realista namost ez szerintem itt rohadtul kijön, azért érezni hogy ez nem az a motor ami a 14ben volt
- a rárúgás is nekem sokkal realistábban tűnik, ha üresen vagyok sokkal nagyobb eséllyel lövi kapura mintha szorongatnak 14-ben azért voltak vicces bombák itt ha védő nyakadon van elég nehéz jót lőni.
- szerintem jobb a labdavezetés is, és a védekezés ha manuálisan csinálod is jobb lett 14ben vicc volt hogy a támadó a lasztival gyorsabb volt ha pörgött forgott a lasztival, ha elszúrom a szerelést ok hogy otthagy mint a szart de amikor követed és úgy, szal szerintem ez itt sokkal jobb.
- a grafról annyit hogy én maxon tolom (r9-280x) de lehengerlő, a fú kegyetlen jó, a játékosok mozgása, meg hogy kirepül a fű amikor visszajátszásban rábombáz, ilyen eddig nem volt.
Tetszik hogy lelassul az idő amikor bedobás pontrúgás van, letolják az animációt odaviszi a lasztit lerakja satöbbi jópofa jobb mint volt és nem pörög az idő.
Egyelőre nekem jobban tetszik, a stadion, is állat, a mezek sokkal jobban rongyolódnak mozognak a játékosokon. 16-sonon belül a védő hátrateszi a kezét összekulcsolva, ilyenre a 14ben nem emléxem...Jah és a kapusok tényleg jobbak lettek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Vicces képek
- Foxpost károsultak - 2026
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest