Hirdetés
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocobanana
tag
válasz
deszkaúr
üzenetére
Szia!
Én ps3-n tolom a fifa15 és szerintem nagyon jó lett. Előtte a 13-al toltam, a 14 kimaradt nálam, de csütörtökön megvettem a 15 és eszméletlenül jó. Nyilván grafikában nem nextgen, de van egy panasonicos 50' plazma tv-m és még így is szépen néz ki,hogy nem nextgen. A játékosok arca teljesen olyan mint az igaziaknak.
Futtal játszom, mert a karriermód nem annyira köt le. Egyenlőre még offline módba, mert minél több coint összeakarok farmolni, hogy arany játékosokat tudjak venni és azokkal menni onlineba. Szerintem a coin farmolás is könnyű, mert meccsenként átlagosan 700-t kapok és a végén amikor megnyerem a kupát akkor még többet. Mondjuk én, általában 4-6 órákat szoktam játszani és azokból jön zseton rendesen. Most ilyen Messit, Ronaldo, Ibrat, nyilván nem akarok venni,meg nem is tudnék mert baromi drágák, de pl iniestat, vagy lewandowskit, ezeket simán megtudom venni és ők is nagyon jó játékosok. + még üzletelni is szoktam, de azt inkább úgy a jó, ha pakkból nyitsz olyan klasszist mint pl riberyt, aki neked nem kell és jó drágán eladod. Meg sokan úgy akarják, hogy egyből top csapat.Igen ám, de azért tenni is kell.
A szervereket meg nem kellene szidni, mert majdnem minden online játéknál,szokott ilyen probléma lenni. Elég megnézni a blizzardot vagy a steamet, amikor kijön egy nagyobb patch a dotához. Ezeket el kell fogadni és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest