- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Jó meccsek voltak, köszi szépen!
Nagyon koncentráltam, hogy kevés lasztit veszítsek, mert végig azt éreztem, ha megtörténik, akkor benne van a gól! Főleg a Madriddal voltak gondok! 
Amiben nagyon meg voltam lepődve és elnézést a elhúzódó szarakodásért a csapat összeállításnál, csak nagyon fel vannak forgatva a keretek, szinte nem is maradt időm összerakni rendesen. Valamint, aminek nagyon nem örülök, hogy az Olasz válogatott utolsó meccsén full tartalékos volt, ezért a live miatt nincsenek ilyen játékosok a keretben mint Marchisio, El Sharaawy, Giovinco, Ogbonna, Di Natale stb... amivel sokkal erősebbnek kéne lennie a keretnek, uh csak kamilláztam, hogy kiket kell berakni a csapatba. Juvéban sajna Vucinic lassú elől, jó csatár, de egy gyorsabb játékossal talán több gondot lehetne okozni... Ezt sajna hiányolom az idényekből, bár tény, hogy ez a realitás, kivéve az Olasz válogatottnál, mert ott aztán tényleg a leggyengébb keret van jelenleg alapjáraton bent, messze nem reális, remélem, hogy nemsokára játszik egy normálisabb kerettel a csapat és bekerülnek végre a jobbak a játékba is.
Ezért a FUT-ot nagyon szeretem, mert ott tényleg én tudom összerakni a csapatot. 
Ha hétvégén leszel fent, játszhatunk még (egyébként is), vagy bárki aki fent jár, csak írjon nyugodtan és ha idő kedv engedi, akkor mehet az aprítás!
Ha esetleg vki FUT-ot tolna, akkor akár az a keret is mehet, sőt, egyébként pedig semmi gond az idényekkel, a realitása miatt, van kihívás rendesen, Real-Juve folyt köv.
Hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Asztalos klub
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon koncentráltam, hogy kevés lasztit veszítsek, mert végig azt éreztem, ha megtörténik, akkor benne van a gól! Főleg a Madriddal voltak gondok!