- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfranky
őstag
Szasztok!
Megvan.... megvettem az eredeti game-t, DVD.
NAgyon szép, nagyon jó, a videók is nagyon jók benne.... az első meccsed egy régi válogatott ellen van.. Zico, Cantona, Völler......
Nagyon jól megvan csinálva, birót, partjelzőket ki is lehet kapcsolni...
Tényleg nagyon eltalálták az ideit, magyar válogatotton kívül egyéb magyar csapatot nem találtam.... ez van. több éve...
A sok jó mellé, viszont sajna meg kell említenem egy idegesítő hibát is. A mai meccset lejátszottam a FIFA 06-on, Liverpool-Chelsea... az egy dolog, hogy kikaptam 2-3-ra, de sajnos egy olyan góllal ami az összes visszajátszáson mellé ment, a Chelsea meg valami módon elkezdett örülni, és meg is adták neki a gólt.... ezek szerint a demo óta nem javították ki a hibát.
Ha sok ilyen előfordul a játékban azért egy picit idegesítő lesz....

Kiváncsi vagyok mikor jön ki az első patch erre az idegesítő hibára.....
Ahogy olvastam ( ha jól értelmezem) online lehet frissíteni az átigazolások okozta játékosvándorlást. Ez +.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ha sok ilyen előfordul a játékban azért egy picit idegesítő lesz....