Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Turmoil

senior tag

válasz ZBAdmin #99 üzenetére

Valóban túlzás. De!
    Már nem tudom honnan, de letöltöttem egy MP3 formátumú dolgot, ami elvileg a beszéd hangfelvétele. Nincs itt, de nagyjából emlékszem rá. Nem teszem idézőjelek közé, mert tuti, hogy nem szó szerint, de nagyon hasonló:

az eredményeink magukért beszélnek, és akinek ez nem tetszik (vagy nem tudja elfogadni), az fogjon egy kötelet ... és akassza fel magát...

(És ugye sokan vannak, akik bírálják a Fidesz eredményeit, ergo...)
    Szóval valami ilyesmi. Nem először fordul elő, hogy valakinek a kijelentését pontatlanul idézik, és az sem, hogy ezt felhasználják, de most éppen olyan időket élünk, hogy két csoportosulás küzd a hatalomért és ilyenkor mindenkinek nagyon kellene vigyáznia, hogy mit mond, mert ''minden amit mond, felhasználható Ön ellen'' :D
    És azért Kövér László a Fidesz al-elnöke, és ha ilyet enged meg magának, akkor valami gáz van. A beperelem-visszaperelem játéknak meg nem kell bedőlni, itt még sokan sokakat fognak beperelni vélt, vagy valós sérelmekért, ez egy ilyen játék.
    Amúgy eléggé ritkán látom-hallom a TV-t, úgyhogy inkább kérdezem: az első forduló óta szerepelt valahol Kövér??? Mert én nem emlékszem rá... és arra gondolok, hogy esetleg egy kicsit szabadságra küldték. Azt meg ok nélkül nem szokták.

Aktív témák