Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
válasz
Zolcsy_3298
üzenetére
Azt hiszem, nem vágod, hogy mi a különbség az ELMÉLET, és az azt megvalósiitó kommunista gyakorlat között (többek között jópár év...). Valóban, a szocializmust és a kommunizmust ugyanarra a szélsőbaloldali diktatúrára szokták mondani, de én ugye nem erről beszéltem, és azt hiszem, érthető voltam.
Marx, Lenin és Sztálin nem egy és ugyanaz, szerintem. Ne gyere azzal, hogy mit csinált Kádár, Sztálin és a többi sutyernyák, mert egyrészt én is ''tudom'', másrészt, mégegyszer, NEM erről beszéltem.
És ha azt gondolod, hogy mai politikusaink egyik felének nem a hatalom a lényeg, hát eszméletlen naiv vagy, de persze szintén csak szerintem (az is lehet, hogy én tévedek).
Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest