Aktív témák

• Petya

tag

Te rog vegyél már vissza jó! Nem tudom minek szapulod Den-t állandóan mikor te nem birod felfogni miről beszél! Én pogány/ateista vagyok nevezz aminek akarsz de bármibe lefogadom hogy többet tudok a környező vallásokról mint te. A kersztény népbutitásról (ez most erős kicsit) nem biztos. Tudod én nagyon boldog vagyok hogy nem vagyok megkeresztelve, és fizikailag tényleg nem mocskolódtam be, de én ettől ezerszer tisztábbnak érzem magam és erőlködhetsz itt ahogy akarsz ellene. Semminemű vallási előitélet nélkül fogtam magam és vettem a fáradságot hogy olvassak más vallásokról is ugy hogy nem a kareszténység volt a központban. És ez itt a lényeg. Tudod mennyi alapvető !bizonyitott! vallási ''elemet'' tagad a kersztény egyház ami rengeteg más vallásbanmegvan. De ez OFF csak kicsit felkaptam a vizet. Azt gondolsz amit akarsz én is azt gondolom amit akarok, de ne gyere nekem itt a dumával hogy másnak nincs tapasztalata a téren. Azt veszel ki Den szavaiból amit akarsz de erősen elferdited őket szerintem. Ha csak annyira lennél visszafogott mint Den nem lenne itt miről vitázni. Körülbelül ezt csinálják a papok is a templomban igy forgatják az igét mint te más szavait.

Aktív témák

Hirdetés