Hirdetés

Aktív témák

• Vertic

aktív tag

Az elobb meg akartam mondani, csak kimaradt.
    Azert is ugral most a fidesz, merthogy ok annyira akarjak ugyebar, hogy mindel tobben jarjanak foiskolara, egyetemre, es ezert a keretszamokat novelni kell (hiaba, egyetemre jarok ez erint engem is :) ). Ez mind szep es jo, csakhogy onmagaban nincs ertelme. Ugyanis oke, jarjanak minel tobben felsooktatasi intezmenyekbe, szerezzenek diplomat. De. Ki fog ezeknek a diplomasoknak munkat adni? Menjek ki kulfoldre, mert itthon tultelitodik a munkaeropiac, es adozzak oda? Nem akarok... Tehat azert szerintem _onmagaban_ nem jo ha emelik a keretszamokat, hanem fel kell merni a varhato piaci igenyeket, es ennek alapjan kene meghatarozni a szamokat, hogy aki vegez az nagy valoszinuseggel el is tudjon helyezkedni, ha akar. Mire jo a diploma, ha csak torolgetheted vele a segged? Na ugye. Azert szakmunkasokra is szukseg van am meg, nem? Vagy az a jo, ha a titkarno is diplomas, meg a buszvezeto, meg a bolti elado stb? Meg az a jo, ha egy diplomaval szart sem ersz, mert kell legalabb ketto, hogy kezdeni tudjal valamit (mellesleg csak az elso diploma ingyenes ;) )

Aktív témák