Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Spirit
őstag
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha itt éli ki magát, legalább nem az utcán késel éppen valakit. Bennem is tehetetlen düh tombolt hónapokig, mikor naponta elment több órára a net és a hűség miatt nem mondhattam le. Az ÁSZF szerint a bejelentett karbantartási időből nem lehet x-nél több, itt mindig bejelenetetlen karbantartások voltak. Ha meg kiesés van, akkor azt be kell jelentenem a Fibernél, és ha a 90%-os rendelkezésre állást nem biztosítják, akkor lehet szerződést bontani. Kérdésem hogy jelentettem volna be, ha egyszer nem veszik fel a telefont és a mail-ekre sem reagálnak?(ráadásul a vonalas telefon alapból nem működött)
Tavaly,mikor Budaörsön volt az a gond a Eurocable-upc-fiber hármassal, más nem lévén beleugrottam a fiberbe, pedig már akkor is hallottam hírét.Már az elején próbáltam vele vigyázni, nem aláírni hűséget, de akkor 28e ft lett volna a "bekötés", ami abból állt volna,hogy kicseréli a upc-s modemet.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest