Hirdetés

Aktív témák

• Mirage

tag

Szép estét,

A mai nap zeneszáma: Nem volt alkalmam zenét hallgatni a mai nap folyamán, így mára nincs jelöltem.

Napi Tarot: Az elmúlt 2 nap kimaradt, úgyhogy újult lelkesedéssel vágtam neki ma, rögtön bele is csaptam a lecsóba pár kis kérdéssel.
    Ezek közül az egyik a következő volt: „Mi a jelenlegi énem legnagyobb gyengesége?”.
    Erre azonnal ki is húztam a IX. The Hermit kártyát, hirtelen fel is nevettem rajta, annyira találó.
    Ha valaki olvassa a kis blogom bizonyára már lejöhetett, hogy jobbára introvertált vagyok, sőt be is ismertem ezt korábban.
    Tény mi tény, én abszolút elvagyok a magam társaságában, nincs is nagyon igényem sokszor társaságra, mert nagyon lefáraszt, akkor tudok igazán pihenni, ha magamban lehetek és a hobbijaimnak dedikálhatom az időm.
    Alapvetően Én nem vélem úgy, hogy ez probléma lenne, szerintem az az ember, aki ki van békülve magával nem tart a magánytól, sőt. Magában a Tarotban sem negatív kicsengésű ez a kártya, még ha elsőre úgy is tűnhet, ami talán nem is csoda, hiszen a mai modern társadalmunkban a remete szó inkább negatív konnotációt hordoz magával.
    De most mivel a gyengeségeimről van szó, így a negatívabb jelentéseit vizsgálom a kártyának. Befelé fordulás, illetve másoktól való túlzott távolságtartás... ezek jutnak eszembe kapásból, illetve, hogy hajlamos vagyok egy valamivel foglalkozni amire épp ráfókuszálok ahelyett, hogy mondjuk a szeretteimmel töltenék időt.
    Ezzel azt hiszem nem is tudok vitára szállni, hisz magam is tisztában voltam már ezzel, hogy ilyen vagyok és ez valamennyire talán vissza is fog engem.
    Holnap arra is ráfogok kérdezni, hogy hogyan javíthatnék mindezen.

A nap röviden: A várva várt fa pakolás elmaradt, mint kiderült a rendeléskor elbeszéltek egymás mellett és a jövőhét péntekre jegyezte be a kiszállítást, nem pedig most péntekre.

Sebaj, helyette volt más program, mehettünk a sürgősségire, szerencsére azonban nincs szó semmi komolyról, egy kis szögecske találta meg az útját anyám talpába. Nagy szerencsénkre üres volt az ambulancia, így egy 15 percnél tovább nem voltunk ott. Fájt neki, de jobb biztosra menni ilyenkor és rendesen eltávolíttatni, kitisztíttatni na meg persze a szükséges oltást felvenni. Kívánom, hogy ennél nagyobb baj ne érjen minket.
    A változatosság kedvéért a Renaultommal mentünk, remek egy masina, de hazafele már valamiért nagyon nehezen akart beindulni, de aztán végül nem hagyott ott minket.
    Azt hiszem erre szokták mondani, hogy igazi karakteres autó, már amennyiben a karakter azt jelenti, hogy a kétségbevonható minőségű francia villamos munka újabbnál-újabb anomáliákkal lepi meg az embert időről-időre. Viszont a motort azért jól összetudták rakni, 1.8-as szívó benzinmotor, persze csak négy henger, de így is szépen megy, szeretem vezetni.
    Ha egyszer eladom biztosan sajnálni fogom sok szempontból, de azért titkon örülni fogok, hogy már nem nekem kell aggódnom azon, hogy na vajon mikor fog beütni valami komolyabb krach rajta.
    Bár az utódja úgyis egy Clio RS vagy Twingo RS lenne, de valamivel újabb évjáratok. Akárhogy is, nem tudok elszakadni ezektől a francia tragacsoktól.

Megjött a nap folyamán a kis órás szerszámkészletem is, azzal mókoltam, gyakoroltam régebbi, olcsóbb óráimon.
    Rendeltem még egy szép sötétbarna bőr oldal/laptoptáskát is leváltandó a hátizsákot amit 8. óta használtam, végig a gimi alatt is. Vigyázok mindenemre, így szép állapotban van még mindig, de már nem lesz szükségem akkora táskára az egyetemre így úgy gondoltam ideje leváltani valami könnyebben hordozhatóra, ami mellé ízlésesebb, "komolyabb" megjelenéssel is bír.

Tegnap este elég szarul éreztem magam valamiért, lázasnak éreztem magam, de nem volt magas a hőmérsékletem, viszont nem is aludtam jól. Reggelre aztán se híre se hamva, azóta sincs bajom. Remélem most az alvás is jobban fog menni majd.

Kicsit az elmúlt napokban úgy érzem elvesztettem a fókuszom, érthető hisz sűrű volt a programfelhozatal így nem tudtam annak áldozni az időm, aminek szerettem volna, mégis ez zavar engem. Holnaptól már megpróbálok jobban koncentrálni, folytatni a tanulást, egy könyvet is kiszeretnék olvasni már régóta... na meg egy kicsit játszani is kellene, amióta megjött a PS-em be sem kapcsoltam a Series X-et, ideje lenne egy kicsit majd azt is megdolgoztatni, kiszeretném próbálni a repülő szimulátort.
    De mindezek tetejében próbálok arra is figyelni, hogy a barátaimmal, szeretteimmel is töltsek azért több időt.

Aktív témák