- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Necronom #4836 üzenetére
nekem a próbálgatás onnan jött hogy ha feltöltök filmet akkor hogy tudom lejátszani streamelve. És a Onedrive alkalmazás sokmindent nem játszik le androidon. Ipadon meg szinte semmit alapból és erre próbáltam megoldást keresni.
Illetve nekem még azért kellett a Total commander mert én simán feltölteni akartam nem szinkronizálgatni különböző eszközökön. Csak feltölteni és ha kell akkor majd letöltöm. Erre is ideális volt nekem a total commander. -
ityam
őstag
Nagyon úgy néz ki hogy a sulis és melóhelyi o365 fiókhoz külső programmal nem lehet csatlakozni, csak nagyon korlátozottan.
Androidon csak a Total Commanderrel sikerült az ingyenes megoldások közül.
Ipadról pedig nem találtam egy ingyenest sem amivel sikerülne, de kolléga ipadján a megvásárolt Infuse 5 PRO tudott csatlakozni. Sajnos az ingyenes verzójával nem enged felhőhöz csatlakozni és más ingyenest sem találtam az Appstoret végignyálazva az ingyenes verzók között.Ha esetleg a megfigyelésem téves lenne és valaki tud alternatívát ajánlani akkor azt megköszönöm.
-
ityam
őstag
Most kipróbáltam hogy a melóhelyi O365 fiókomat adtam meg a VLCben hogy azzal jelentkezzek be és ahhoz is azt írja hogy nem létezik ilyen microsoft fiók.
Aztán kipróbáltam hogy a régi saját Microsoft fiókomhoz való való email címet írtam be és azzal beenged.Szóval lehet hogy a sulis és vállalati fiókokhoz nem lehet külső programokkal csatlakozni vagy le vannak tiltva. Vagy ezek eredetileg is csak egyéni fiókokkal kéne hogy működjenek?
-
ityam
őstag
A saját fiókomnál a webes felületen van egy olyan hogy Appengedélyek:
Itt látszik hogy megjelent egy Total commander plugin, amivel töltök fel a onedriveba. Valószínűleg itt kellene látni ha mondjuk egy VLC player is engedélyt kapna a használatra.
De itt nem látok olyat hogy visszautasított próbálkozás, hogy azt engedélyezzem vagy ilyesmi.
Lehet csak a szervezet O365 adminja tudna ilyen engedélyt adni? -
ityam
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van hogy létezik olyan hogy a onefrive fiókba csak a onedrive programmal lehet bejelentkezni(office.comon is természetesen be lehet)?
A fura hogy próbálok bármilyen felhő alapú videolejátszó programban beállítani a onedriveos fiókomat akkor azt mondja hogy nem létezik ilyen fiók. A Onedrive alkalmazásban teljesen jól be tudok jelentkezni és sokmindent le is játszik. De akarnék más programokat is kipróbálni de egyszerűen nem tudom más programból bejelentkezni a Onedrive fiókomba. Lehet hogy a Sulis O365 előfizetésbe letiltotték a 3rd party programokból való bejelentkezést?
Bár nem azt írja ki hogy le van tiltva hanem hogy nincs ilyen microsoft fiók. Szóval nagyon fura.
Próbáltam ipadon a VLC playert, Cloud video playert. Andridos telón is próbáltam több progit, de csak a Onedrive alkalmazással sikerült bejelentkezni.Ha van valakinek ötlete mi okozhatja ezt a furcsaságot azt megköszönöm.
Vagy esetleg ha Onedrive alkalmazásba be vagyok jelentkezve akkor nem enged másikból is bejelentkezni egyidőben?
Csak onedrive alkalmazásban hirtelen nem találtam kijelentkezés gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest