Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Necronom
üzenetére
nekem a próbálgatás onnan jött hogy ha feltöltök filmet akkor hogy tudom lejátszani streamelve. És a Onedrive alkalmazás sokmindent nem játszik le androidon. Ipadon meg szinte semmit alapból és erre próbáltam megoldást keresni.
Illetve nekem még azért kellett a Total commander mert én simán feltölteni akartam nem szinkronizálgatni különböző eszközökön. Csak feltölteni és ha kell akkor majd letöltöm. Erre is ideális volt nekem a total commander. -
ityam
őstag
Nagyon úgy néz ki hogy a sulis és melóhelyi o365 fiókhoz külső programmal nem lehet csatlakozni, csak nagyon korlátozottan.
Androidon csak a Total Commanderrel sikerült az ingyenes megoldások közül.
Ipadról pedig nem találtam egy ingyenest sem amivel sikerülne, de kolléga ipadján a megvásárolt Infuse 5 PRO tudott csatlakozni. Sajnos az ingyenes verzójával nem enged felhőhöz csatlakozni és más ingyenest sem találtam az Appstoret végignyálazva az ingyenes verzók között.Ha esetleg a megfigyelésem téves lenne és valaki tud alternatívát ajánlani akkor azt megköszönöm.
-
ityam
őstag
Most kipróbáltam hogy a melóhelyi O365 fiókomat adtam meg a VLCben hogy azzal jelentkezzek be és ahhoz is azt írja hogy nem létezik ilyen microsoft fiók.
Aztán kipróbáltam hogy a régi saját Microsoft fiókomhoz való való email címet írtam be és azzal beenged.Szóval lehet hogy a sulis és vállalati fiókokhoz nem lehet külső programokkal csatlakozni vagy le vannak tiltva. Vagy ezek eredetileg is csak egyéni fiókokkal kéne hogy működjenek?
-
ityam
őstag
A saját fiókomnál a webes felületen van egy olyan hogy Appengedélyek:

Itt látszik hogy megjelent egy Total commander plugin, amivel töltök fel a onedriveba. Valószínűleg itt kellene látni ha mondjuk egy VLC player is engedélyt kapna a használatra.
De itt nem látok olyat hogy visszautasított próbálkozás, hogy azt engedélyezzem vagy ilyesmi.
Lehet csak a szervezet O365 adminja tudna ilyen engedélyt adni? -
ityam
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van hogy létezik olyan hogy a onefrive fiókba csak a onedrive programmal lehet bejelentkezni(office.comon is természetesen be lehet)?
A fura hogy próbálok bármilyen felhő alapú videolejátszó programban beállítani a onedriveos fiókomat akkor azt mondja hogy nem létezik ilyen fiók. A Onedrive alkalmazásban teljesen jól be tudok jelentkezni és sokmindent le is játszik. De akarnék más programokat is kipróbálni de egyszerűen nem tudom más programból bejelentkezni a Onedrive fiókomba. Lehet hogy a Sulis O365 előfizetésbe letiltotték a 3rd party programokból való bejelentkezést?
Bár nem azt írja ki hogy le van tiltva hanem hogy nincs ilyen microsoft fiók. Szóval nagyon fura.
Próbáltam ipadon a VLC playert, Cloud video playert. Andridos telón is próbáltam több progit, de csak a Onedrive alkalmazással sikerült bejelentkezni.Ha van valakinek ötlete mi okozhatja ezt a furcsaságot azt megköszönöm.
Vagy esetleg ha Onedrive alkalmazásba be vagyok jelentkezve akkor nem enged másikból is bejelentkezni egyidőben?
Csak onedrive alkalmazásban hirtelen nem találtam kijelentkezés gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest