Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Először is köszönöm mindekettőtöknek a választ!
Kifejtem bővebben, néhány eshetőségre felkészülve. E/1-ben egyszerűbb volt fogalmazni, de mégsem olyan egyszerű kérdéskörré alakult! Egy kedves barátom problémájának megoldásában szeretnék segiteni, mivel ő nem feltétlen kompetens ezen területen.
A téma adott, asztalon lévő mappa tartalma eltünt, ami onedrive szinkronban volt valószinűleg. Namár most a pc lomtárában nincs, azóta utánaolvastam, teszteltem egy laptopon, hogyan viselkednek a pc-n megosztott/onedriveban megosztott fájlok. Namármost 2 dolog biztos, hogy a fájloknak nyoma veszett, illetve nincsenek a pc lomtárjában sem. Itt kezd érdekessé válni a dolog, mert állitása szerint nem használt ilyen fiókot, ergo nem tudja a mailt arra a fiókra. Ellenben akkor tüntek el a fájlok, mikor nem szándékosan leválasztotta a fiókot/kijelentkezett az applikációból pc-n. Vissza tudom keresni valahogyan a fájlokat valami recovery programmal, ha igen melyikkel kellene probálkoznom?(Feltéve, ha a pcn voltak helyileg és a onedriveba szinkronizáltak, s nem forditva, mert a test során nekem sem jelentek meg a pc lomtájában, csak a onedrive lomtárjában.) Vissza tudom keresni milyen email cimmel volt bejelentkezve előtt a pc-s od appba? Ha mindezeket sikerül meglépni, eszébe jut, emlékezik, valahol felvolt irva véletlen. DE nem lesz annak a lomtárjában, akkor hova tovább?
Őszintén azért lenne fontos, mert 7 félév egyetemi anyagai, illetve egy pár %-os szakdolgozat voltak ezek a fájlok.
Közelebbről megnézni jövőhéten tudom.
Ha meglenne a fiók, illetve sikerülni is beloggolni, akkor lehet restoret csinálni, ha van előfizu, de nekem ugy jött le ez a dolog, hogy amit az egyetemtől kapnak is valamiféle ilyesmi lehet, tehát él ez a lehetőség. Legalábbis remélem.
Elolvastam mielőtt elküldeném, remélem érhető a történet és a fennálló probléma is, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ubuntu Linux
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi