Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
ma délután kb. fél órája az évek óta tökéletesen működő Dropboxom a mellékelt üzenetet dobta:
Oké, értem hogy ntfs, de az anyádat, hát kb. 2 éve dolgozol a FAT32-es háttérvinyómra! Vagy volt frissítés ma délután, és innentől köszönjek el a Dropboxomtól ezen a gépen..?Megvan az oka miért fat a fájlrendszer, és nem tudom/akarom csak emiatt megváltoztatni, pláne hogy kb. 750G anyag van rajta. Ez egy mini PC, a beépített 64G emmc tárhelyen 3 oprendszer osztozkodik, szűk a hely és a háttértár épp ezért fat32 mert mindhárom rendszer erre dolgozik és ezt minden zökkenő nélkül kezelik.
Mától akkor pá Dropbox Windows alatt nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest